Rybu před úpravou potřete kvalitním za studena lisovaným olejem, dejte na středně rozpálený gril nebo pánev a krátce pečte. Pak teplotu stáhněte a krátce dopečte. Když ryba odpočívá na talíři, potřete ji bylinkovým máslem s tímto kořením (smetanové máslo smíchané s kořením a solí ). Docílíte zcela jiného levelu chuti pokrmu. Směs je univerzální, mimo ryby se také skvěle hodí na králíka, krocana, jehněčí a kuřata.
složení: citronová kůra, bazalka, saturejka, rozmarýn, karotka, celer list, kari, oregano, pepř bílý, kopr
50,- Kč/šufánek
objem šufánku (naběračky) 0,7 dcl
Směs koření bez přidaného glutamátu a soli
Výrobce: Koření od Davídka s.r.o. Přímá 28/6, Brno, 64200
Uchovávejte v teplotě do 25 °C a vlhkosti do 70%